5 tähden La Manga, Hotelli Pricipe Felipe

La Manga on Euroopan johtava golfresortti. Se sijaitsee Murcian vuorien ja matalien mäkien keskellä. Huoneet ovat tilavia ja sängyt leveitä. Osassa huoneissa on ranskalainen parveke ja osassa parveke. Saimme nauttia sekä uima-altaan että golf-kentän näkymistä parvekkeelta, cavaa juoden. Yövyimme hotellissa 1 yön ja pelasimme South kentän.
Kentällä on pelattu useita golfin ammattilaiskilpailuja mukaan lukien useita miesten että naisten Spanish Open ja PGA Championships-kilpailuja . Kunnostus työt olivat loppuneet hiukan aiemmin, joka vaikutti kentän kuntoon, mutta itse kenttä oli kesäisenä elokuun viikonloppuna täynnä.
Alueella on 3 eri golfkenttää . West, South sekä North. 
Alueelta löytyy lukuisia makuhermoja kutkuttavia ravintoloita , joista yksi suosikkimme on aasialainen. Hotellista löytyy piano- sekä lobbybaari. Clubitalon ja lobbybaarin ruoka tarjonta on maistuvaa pelin jälkeen. Illalla alueella on myös drinkkipaikkoja ja yökerho jos tanssittaa. Palvelu ja henkilökunnan ystävällisyys oli huippuluokkaa. Kuntosalilta löytyy hyvät puitteet lihaskunnon harjoittamiseen. Sen yhteydessä on myös pieni Spa. Tilattavissa myös erilaisia hoitoja. Suositellaan lämpimästi!