Golf kilpailu Alendassa

REMECA GOLF KILPAILU 2.2.2019

Remeca Golf Järjesti golf kilpailun suomalaisille helmikuun toisena päivänä. Mukana oli 36 pelaajaa ja kisa oli tällä kertaa erittäin tasainen. Ensimmäinen tii aika oli 09.00 ja keli oli aurinkoinen, mutta erittäin tuulinen. Varmaankin kovan tuulen takia tulokset eivät yltäneet tällä kertaa huimiin saavutuksiin mutta, näytti siltä, että kaikilla oli kivaa ja peli eteni kuitenkin erittäin hyvin. Naisten sarjassa ensimmäiseksi tuli Kaisa Penttinen 32 pisteellä, toiseksi tuli Maija-Liisa Laitasalmi pisteitä 28 ja kolmanneksi Sirkka Virtanen 26 pisteellä. Miehissä voiton vei Jorma Kallio 33 pisteellä, toinen oli Tapio Saariokari 32 pistettä ja kolmanneksi Tero Laitinen 26 pisteellä. Mainittavaa on että, kolmannen ja kuudennen pisteet olivat samat, mutta tasoitus ratkaisi palkinnon. Paljon onnea kaikille voittajille ja tietysti suuri kiitos kaikille osallistujille.

Remeca Golfin seuraava kisa on syksyllä 2019 joko syyskuun lopulla tai lokakuun alkupuolella. Paikka on vielä auki. Ilmoitamme siitä tietysti hyvissä ajoin.

Mikäli et vielä ole meidän postituslistallamme, mutta haluat saada lisätietoa kilpailuista ja matkoista niin laita viestiä toimisto@remecagolf.fi osoitteeseen.

Oikein hyvää golf vuotta kaikille ja nähdään kentällä.