Golf matka Malagaan

2-4.11.2019
Olimme Sakari Virtasen järjestämällä golf matkalla aurinkorannikolla. Kaikkiaan meitä oli 20 henkeä. Majoitus oli Sol Marbella Estepona, Atalaya Park hotellissa. Iso hotellikokonaisuus jossa 2 uima-allas aluetta ja iso tilava parkkialue.

LOS ARQUEROS GOLF

Perjantaina pelasimme mielestäni aika haasteellisen kentän nimeltä Los Arqueros. Kenttä on noin 10 min. ajomatkan päässä hotellilta. Kaikille oli varattu golf buggy, jolla ei päässyt ajamaan väylällä, koska kenttä oli sateen jäljiltä märkä. Mailojen kantelu ei oikein ole minun mieleen.

ATALAYA GOLF NEW COURSE

Lauantaina aamulla oli sitten seuraava peli Atalaya New Coursessa. Tämä kenttä oli mielestäni kiva ja toki myös haasteellinen. Sen pelasimme kävellen. Illalla oli sitten yhteisruokailu hotellin lähellä olevassa italialaisessa ravintolassa, joka osoittautui hyväksi.

MARBELLA GOLF

Riemukkaan illan jälkeen oli sitten aikainen herätys sunnuntaina ja lähtö kohti Marbella golf, joka on noin 20 km. päässä Fuengirolan suuntaan kyseisestä hotellista. Sakari oli järjestänyt myös pienen yhteiskilpailun siellä, jossa valitettavasti minun ryhmä ei pärjännyt näitä muita kovia golfareita vastaan. Kivaa kuitenkin oli ja pidin kentästä. Siellä on pitkiä siirtymiä ja nousuja, joten suosittelen buggyn käyttöä. Joka päivä oli upeat ilmat ja seura rentoa ja hyvää. Kiitos Sakarille hienosti järjestetystä reissusta.