Golfmatkat Espanjaan

Remeca Golf tarjoaa täyden palvelun golfmatkoja Espanjan Costa Blancalle ja Costa Calidaan. Toimistomme sijaitsee Torreviejassa. Meidän kautta saat hotellimajoitukset, green feet, kuljetukset, sekä vuokra-asunnot. Tällä hetkellä golfmatkailu on lisääntynyt Torreviejan alueella huimasti. Costa Blancan alueella on yli kaksikymmentä laadukasta täyspitkää golfkenttää, jotka sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Torreviejan läheisyydessä olevat golfkentät ovat Las Ramblas, Las Colinas, La Finca, Campoamor, Vistabella, Villamartin ja Marquesa golf. Lisäksi vain puolen tunnin ajomatkan päässä on Alenda Golf sekä El Plantio. Kaikilla kentillä on hyvät harjoittelualueet. Toistaiseksi green fee hinnat ovat kohtuullisia, mutta korotuksiltakaan emme voi välttyä. Kaikki alueella olevat golfkentät ovat laadukkaita ja hyvin hoidettuja. Tästä kertoo myös se, että vuoden 2018 PGA – karsinnat pelataan alueemme kahdella kentällä, jotka ovat Las Colinas ja Alenda Golf.

TÄYDEN PALVELUN GOLFLOMA ULKOMAILLA

Kauttamme voi varata täydenpalvelun golfpaketin, joka sisältää kuljetukset kentältä kohteeseen ja takaisin, vuokra-asunnot, aamiaisen, ruokailut sekä kuljetukset golfkentälle ja takaisin. Yrityksemme ammattitaitoinen henkilökunta räätälöi mielellään toiveidesi mukaisen golfloman aurinkoiseen Espanjaan. Remeca Golf järjestää myös kaksi kilpailua vuosittain. Lisäksi teemme retkiä eri golfkentille, kuten esimerkiksi Marbellaan ja Pohjois- Costa Blancalle sekä Valencian alueelle. Kauttamme saa myös laadukasta golfopetusta, jonka pätevyys on Suomen Golfliiton ja PGA:n ylin taso, eli valmentajan ammattitutkinto VAT.

YRITYS

Remeca Golfin on osa Remeca Invest S.L liiketoimintaa. Remeca Invest on perustettu vuonna 2003 ja jonka pääasiallinen liiketoiminta on asuntojen myynti. Meiltä saa ammattimaista palvelua kaikissa asuntokauppaan ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

REMECA GOLF TORREVIEJA

Harri ja Kirsi Sund saapuivat Espanjan Torreviejaan vuonna 2001, jonka jälkeen he aloittivat asuntojen vuokrauksen. Koska asuntojen vuokraus vei kaiken ajan ei heillä ollut mahdollisuutta aloittaa golfharrastusta kuin vasta vuonna 2014 jolloin he myivät vuokrausta koskevan liiketoiminnan Mositan Vuokraukselle. Golfharrastus vei molemmat heti mennessään. Nykyään pariskunta pyrkii pelaamaan kahdesti viikossa ja monesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Kotikenttänä heillä on tällä hetkellä Alenda Golf, joka tarjoaa upean harjoittelumahdollisuuden ja haastetta myös
vaativalle pelaajalle. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja kerro toiveesi, niin teemme Sinulle tarjouksen unelmiesi golflomaa varten.