Hotel Double Tree by Hilton ja La Torre golf

La Torren golfkentän vierellä sijaitseva upea Hotelli Double Tree by Hilton on valmis tarjoamaan Sinulle kaikin puolin miellyttävän golfloman.

Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla. Sen tilavissa huoneissa on terassi tai parveke josta näkymät golfkentälle.  Hotellin yleiset tilat on sisutettu maukkaalla taiteella.

Todella hyvässä kunnossa oleva La Torren kenttä oli keväisen aurinkoisena päivänä täynnä pelaajia. Golfkentällä on 3 suurta järveä ja hiekkaesteitä, jotka tarjoavat pelaajalle haastetta. Kentällä on kauniit maisemat. Pituus on lyhyehkö, neljä eri lyöntipaikkaa sekä leveät väylät.

Golfkierroksen jälkeen voi nauttia sisäuima-altaasta, kuntosalista ja saunasta. Hotelli ulkouima-allas on auki kausittain ja sen reunalla olevasta allas baarista saa pientä purtavaa.

Söimme Hotellin Ravintola Vinotecassa jossa tarjoillaan päivän menu ja illallista. Molemmat olivat suussa sulavat ja kauniisti esille laitetut.

Alueelta löytyy myös italialainen ravintola sekä irkkubaari.

Ajomatkan päässä löytyy Murcian historiallinen kaupunki, jonka katedraali pysäyttää massiivisella kauneudellaan. Real Club de Casinolla kannattaa myös käydä sen upean arkkitehtuurin ansiosta.