Hotel Bonalba

Osoite: c/ Vespre, 6 bis – 03110 Mutxamel, Alicante (Spain)

Previous
Next

Hotel Bonalba

Kuvaus

Neljän tähden hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Mutxamelissa, golfkentän vierellä. Viikko ohjelmasta voit löytää mukavaa tekemistä jos et halua pelata päivittäin. Hotellissa on kaunis uima-allas alue sekä pieni Spa jossa voit rentoutua golfkierroksen jälkeen. Spasta löytyy sauna ja pieni kuntokeskus ja se tarjoaa erilaisia hierontoja.Mahdollisuus Spahan myös yöaikaan, viikonloppuisin. Pakettiin voit yhdistää eri golfkenttiä.  Hotellin ravintola tarjoilee ruokaa alueen omilla resepteillä höystettynä mutta eriteemoin.

Tiiajat toiveidenne mukaan.

Majoitus

Huoneet ovat tilavat ja kaikissa on parveke joko uima-allas, meri tai golfkenttä näkymin. Huoneissa on Wi-Fi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja kahvin/teenkeitin ja tallelokero. 

Aktiviteetit

Läheltä löytyvät Busotin upaet tippukiviluolat. Alicanten vilkas kaupunki tarjoaa kaunista vanhaa kaupunkia, tunnelmallisine tapas paikkoineen sekä pikku putiikkeineen. Kaupungista löytyy linnoitus, jonka kahvilasta avautuu upeat maisemat yli meren ja kaupungin. El Corte Ingles tavara talot tarjoavat merkkituotteita kaupungin ostoskadulla. 

 

Hinnat

Kysy hintaa Sinun golflomallesi!

Sijainti

Hyväksyn sopimusehdot:

Soita ja kysy lisätietoja!

040 6354959