Laguna Apartments

Osoite: Avda. Antonio Quesada 53
03170 CIUDAD QUESADA (Alicante)

Previous
Next

Laguna huoneistot + pelioikeus Vistabella golfiin

Kuvaus

Uusia ja tyylikkäitä huoneistoja Ciudad Quesadassa suolajärven ja appelsiini viljelmien keskellä.  Asunnoissa on 2- 3 mh ja 2 kylpyhuonetta. Näkymä  kauniille appelsiini tarhoille tai asutukseen.  Yläkerran asuntojen erilliseltä kattoterassilta näkymät suolajärville.

 

Majoitus

Voit valita 2- 3 makuuhuoneen asunnon. Alakerran asunnoissa on suuri piha jossa nauttia Espanjan lämpimistä illoista. Toisen kerroksen asunnoissa on tilavat parvekkeet joko asutus tai appelsiini viljelmä näkymin. Tyylikkäät, kauniit ja valoisat huoneistot. Yläkerran asunnoilla on käytössään erillinen kattoterassi. Siivous joka 7 päivä. Pyyhkeiden ja lakanoiden vaihto joka 7 päivä.

Aktiviteetit

Huoneiston asukkailla on mahdollisuus nauttia Hotelli Lagunan  Spasta ja erilaisista hoidoista. Läheltä löydät kaiken mitä tarvitset.
Orihuela Costan uusimmasta yli 150 kaupan ostoskeskuksesta La Zenia Boulevardista saa päivän kulumaan shopaten. Torreviejan kaupunki on vain 10  minuutin automatkan päässä. Torreviejasta löytyy museoita, hyviä ravintoloita sekä ihania hiekkarantoja. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät: Las Habanerasin ostoskeskuksessa on useita kansainvälisiä ketjuja ja kaupungin pääkaduilta (Calle Caballero de Rodas ja Calle Ramon Gallud) löytyy kauppoja laidasta laitaan.

Hinnat

Rajaton pelioikeus Vistabellan kentällä , tiiajat 12:30 alkaen:

Tiiajat toiveidenne mukaan.

 

 

Sijainti

Hyväksyn sopimusehdot:

Soita ja kysy lisätietoja!

040 6354959