Hotel La Laguna Spa & Golf

Osoite: Av. Antonio Quesada, 53, 03170 Cdad. Quesada, Alicante

Previous
Next

Hotel La Laguna Spa & Golf, Ciudad Quesada

Kuvaus

Hotelli sijaitsee La Matan luonnon puiston ja suolajärven läheisyydessä rauhallisella alueella Ciudad Quesadassa. Golfkierroksen jälkeen mahdollisuus hemmotella itseään ja pelikavereitaan erilaisilla hieronnoilla. Spasta löytyy suomalainen sauna, höyryhuone, jäähuone, suolavettä, poreallas jne. Lähellä on useita golfkenttiä. Vistabella, Las Ramblas, Lo Romero, La Marquesa ja Alenda kun olet matkalla hotelliin kentältä. Hotellin ravintola tarjoilee välimerellistä ruokaa alueen omilla resepteillä höystettynä.

Tiiajat toiveidenne mukaan. 

Majoitus

Alakerran huoneissa on terassi, yläkerran huoneissa ranskalainen parveke.  Huoneissa on Wi-Fi, ilmastointi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja televisio.

Aktiviteetit

Orihuela Costan uusimmasta yli 150 kaupan ostoskeskuksesta La Zenia Boulevardista löydät kaiken mitä tarvitset. Torreviejan kaupunki on vain 10 minuutin automatkan päässä. Torreviejasta löytyy museoita, hyviä ravintoloita sekä ihania hiekkarantoja. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät: Las Habanerasin ostoskeskuksessa on useita kansainvälisiä ketjuja ja kaupungin pääkaduilta (Calle Caballero de Rodas ja Calle Ramon Gallud) löytyy kauppoja laidasta laitaan.

Hinnat

Kysy hintaa Sinun golflomallesi!

Sijainti

Hyväksyn sopimusehdot:

Soita ja kysy lisätietoja!

040 6354959