Mar Menor Interncontinental, 5 tähden nautiskelu.

Mar Menor

Mar Menor Golf resortti sopii niin yhden yön nautiskeluun kuin LongStay lomailuun. Vaihtoehtoina on ihastuttava ja tyylikäs 5 tähden hotelli Mar Menor Intercontinental. Huoneet ovat suuret ja sängyt pehmeät ja leveät. Olimme varanneet huoneen golfkenttä näkymin. Kenttä on hyvin suosittu ja oli täynnä pelaajia. Greenfeet kannattaa Mar Menorin golflomalle tilata hyvissä ajoin. Clubitalolla voi nauttia pientä syötävää Mar Menorin golfkentän laidalla. Illalla hotellissa voi nauttia eri ravintoloiden makuaisteja kutkuttavia herkkuja. Steak Housin grilli herkkujen lisäksi myös Meksikolainen menu. Nomad tarjoaa välimerellistä ruokaa. Illalla voi vielä käydä Tavernassa kuuntelemassa livemusiikkia.  Hotellissa on terveellinen ja monipuolinen aamiainen. Tutustuimme myös pieneen kylpylään jossa tarjolla  erilaisia hoitoja.
Mar Menorin  kenttä on alueen suosituimpia Costa Calidalla.
Golfkenttä on tasainen ja sen ympärillä on paljon paikallista kasvillisuutta sekä muutamia suuria vesiesteitä. Bunkkerit ovat suuria ja väylät kapeita.

Pidempiaikaisissa Golflomissa voi valita huoneiston ja golfit 7 eri kentälle. Hyvin varustellut huoneistot rauhallisella paikalla. Suositellaan irtiotoksi tai koko lomaksi 😊