Hotelli Dña Monse

Osoite: Avda. Orihuela, 75 – Urb. Los Balcones – Torrevieja 03186 (Alicante)
Previous
Next

Hotelli Dona Monse

Kuvaus

Viihtyisät ja laadukkaasti sisustetut huoneet, joista osasta on näkymä suolajärvelle. Hotellin kattoterassilta aukeaa upeat maisemat suolajärvelle ja Torreviejan kaupunkiin.

Kattoterassilta on Pink Cafe sekä uima-allas.

Hotellissa on tyylikäs SPA, kuntokeskus sekä suomalainen ja turkkilainen sauna. Kattoterassilla on ulkouima-allas, ravintola ja kahvila. Hotellin läheisyydessä on useita laadukkaita golfkenttiä. Torreviejan keskustaan on matkaa noin 5 kilometriä ja rannalle muutaman minuutin ajomatka.

Majoitus

Moderneissa huoneissa on minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin, LED televisio,  ilmastointi/lämmitys sekä ilmainen WiFi yhteys.

Aktiviteetit

Torreviejan kaupunki on n. 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Torreviejasta löydät Habaneras ostoskeskuksen sekä kaupungin pääkaduilta Caballero de Rodas ja Calle Ramon Gallud pikkuputiikkeja. Orihuela Costan puolella voit shoppailla yli 150 liikkeen ostoskeskuksessa La Zenia Boulevardissa. Keskuksesta löytyy myös hyviä ravintoloita ja tapas-paikkoja. Torreviejasta löytyy pieniä museoita, hyviä ravintoloita sekä ihania hiekkarantoja.

Hinnat

1.2 – 30.11.2020

7 yötä +5 greenfeetä 
900€/ hlö, kun majoittujia 2,2hh

Valittavat kentät :
Las Colinas, La Finca, Vistabella golf, Lo Romero, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas, Roda golf, Hacienda Riquelme, Mar Menor, El Valle, La Torre, Saurines, Hacienda Alamo, Alenda, El Plantio, Alicante golf, Bonalba, Font del llop sekä Marquesa.

Hinnat sisältää:

– Majoittuminen 2hh huoneessa
– Aamiaisen
– Valmiiksi varatut tiiajat
– SPA
-Lennot

Lisähintaan:

– Kuljetukset golfkentille.
– Puolihoito
– Mailavuokrat
– Golfkärryt
– Vuokra-auto

Sijainti

Hyväksyn sopimusehdot:

Soita ja kysy lisätietoja!

040 6354959