Hotel La Laguna Spa & Golf

Osoite: Avda. Antonio Quesada 53
03170 CIUDAD QUESADA (Alicante)

Previous
Next

Hotel La Laguna Spa & Golf + 5 GF

Kuvaus

Hotelli sijaitsee La Matan luonnon puiston ja suolajärven läheisyydessä rauhallisella alueella Ciudad Quesadassa. Pelin jälkeen mahdollisuus hemmotella itseään ja pelikavereitaan erilaisilla hieronnoilla. Hotellilla on kaunis ympäri vuoden auki oleva uima-allas alue. Spasta löytyy suomalainen sauna, höyryhuone, jäähuone, suolavettä, poreallas jne. Lähellä on useita golfkenttiä. Vistabella, Las Ramblas, Lo Romero, La Marquesa ja Alenda kun olet matkalla hotelliin kentältä. Hotellin ravintola tarjoilee välimerellistä ruokaa alueen omilla resepteillä höystettynä.
Voit yhdistää lisähintaan lomaasi myös alueen upeimman kentän Colinaksen , tai valita La Mangan 3 erikentästä Sinulle sopivan.

Varauksen yhteydessä varaamme ennakkoon tiiajat toiveidenne mukaan.

Majoitus

Huoneissa on ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja,televisio ja puhelin.

Aktiviteetit

Orihuela Costan uusimmasta yli 150 kaupan ostoskeskuksesta La Zenia Boulevardista löydät kaiken mitä tarvitset. Torreviejan kaupunki on vain 10 minuutin automatkan päässä. Torreviejasta löytyy museoita, hyviä ravintoloita sekä ihania hiekkarantoja. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät: Las Habanerasin ostoskeskuksessa on useita kansainvälisiä ketjuja ja kaupungin pääkaduilta (Calle Caballero de Rodas ja Calle Ramon Gallud) löytyy kauppoja laidasta laitaan.

Hinnat


– 7 vrk , 2 hh
 – 5 greenfeetä
– Aamiainen
– Spa x 1/ vko
– Lennot

Lisähintaan:

– Puolihoito
– Mailavuokrat
– Golfkärryt
– Vuokra-auto

Sijainti

Hyväksyn sopimusehdot:

Soita ja kysy lisätietoja!

040 6354959