Sopimusehdot

Greenfeet

Greenfee vaihdot/ peruutukset
– Tiiaikoja voi vaihtaa tai perua 72 h ennen varauksen alkua.
– Sateella , tiiaika peruuntuu vain, jos kenttä on kiinni. Tällaisessa tapauksessa kenttä antaa
Sinulle uuden ajan.
Tiiaikojen hyväksymisen jälkeen, muutokset tiiaikoihin 12,00€/ muutos
Maksettaessa laskulla, laskutuslisä 8,00€/ lasku

Suuremmissa greenfee varauksissa lähetämme varaus/toimistomaksun 40,00 € jonka eräpäivä on viikko hyväksyttyjen tiiaika varausten jälkeen. Jos asiakas peruu varauksensa ,tiiaikojen hyväksymisen ja loppulaskun lähetyksen jälkeen, hän menettää varaus/toimistomaksun.

Hotellipaketit

Hotelli varaukset:
– Varaus muutokset ja peruutukset on tehtävä 20 vrk ennen varauksen alkua.
– Alle 20 vrk ja ennen 7vrk jos varaus perutaan , peritään puolet matkan hinnasta
– 7 päivää varauksen alusta, peruutuksen tullessa peritään koko summa.
Maksettaessa laskulla, laskutuslisä 8,00€/ lasku

 

Asuntopaketit

RemecaGolf vuokra-asuntojen sopimusehdot

Yleistä.
Välitämme vuokra-asunto paketteja niin että niihin aina kuuluu myös green feet. Pelkää asuntoa emme vuokraa. Vuokra-aika voi olla maksimissaan 30 päivää. Talvikausi on 1.10-30.5 Kesäaika 1.6-30.9. Kaikki asunnot ovat kalustettuja ja niissä on tarvittavat liinavaatteen ja astiat. Tupakointi on kaikkien
asuntojen sisätiloissa kielletty.

Varaaminen.
Varausta ei voi tehdä suoraan netin kautta. Lähetämme laskun koko varauksesta, ja kun se on eräpäivään mennessä saapunut tilillemme, on varaus voimassa.

Takuuvuokra.
Kaikista varauksista perimme 200.00 € takuumaksun, joka palautetaan asiakkaalle vuokrauksen loputtua. Mikäli asunto on samassa kunnossa kuin luovutushetkellä. Salinas Beach kohteessamme takuumaksu 350.00 €

Vuokran maksu.
Asunnon vuokra sekä siihen liittyvät lisäpalvelut (green feet) tulee olla maksettuna ennen asunnon luovutusta. Mikäli asiakas peruu vuokrauksen 20 päivää ennen saapumista, palautamme 50% maksetusta summasta. 

Saapuminen asuntoon.
Välittäjä tai tämän edustaja tulee paikalle esittelemään asunnon ja samalla luovuttaa siihen liittyvät avaimet. Virallinen vuokrasopimus allekirjoitetaan silloin.

Internet.
Kaikissa asunnoissa on internetliittymä. Niiden toimivuudesta vastaa palveluntarjoaja. Mikäli joudumme kutsumaan teknikon paikalle ja vika on asiakkaan omassa laitteessa, perimme käynnistä aiheutuvat kulut.

Siivous.
Asiakkaan velvollisuuksiin kuuluu huoltaa asuntoa vuokra-aikana. Ennen asunnon luovutusta astiat tulee olla tiskattuna, roskat vietynä ja jääkaappi tyhjennettynä. Nämä palvelut voi tilata myös lisähinnasta siivoojalta.

Erityisehdot.
Vuokralainen ei voi luovuttaa tai edelleen vuokrata asuntoa kolmannelle osapuolelle. Vuokralainen ei saa tehdä minkäänlaisia muutoksia asuntoon tai sen osaan. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan kaikista aiheuttamistaan vahingoista vuokranantajalle, sekä korvaamaan kulut, jotka vahingon korjaamisesta aiheutuu. Normaalia asunnon kulumista ei lasketa vahingonteoksi. Mikäli asiakas ei ilmoita asiasta on asunnon omistajalla / kiinteistövälityksellä oikeus periä korvaus jälkikäteen. Mahdollisissa riitatapauksissa osapuolet luopuvat omien maidensa oikeuskäytännöstä ja sitoutuvat
siihen, että mahdolliset erimielisyydet selvitetään Torreviejan oikeuskäytännön mukaisesti.

Maksettaessa laskulla, laskutuslisä 8,00€/ lasku